16 napirendi pontot tárgyaltak meg az első kabinetülésen

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2021. október 1-jén 14 órai kezdettel megtartotta első kabinetülését a Wanatka Központban, ahol ezúttal 16 napirendi pontot kellett megtárgyalnia a tisztségviselőknek.

Az extra hosszúságúra nyúlt esemény sikeresen elvégezte a munkáját, Dr. Fogarassy Csaba kormányzó úr este 8:00 órakor zárta be a kabinetülést.

A napirendi pontok közül az alapító okirat és az SZMSZ módosításának témaköre váltotta ki a legnagyobb érdeklődést. A legutóbbi konvenció határozatban mondta ki a két szabályzat felülvizsgálatát, melynek előterjesztését Süle János volt kabinet titkár terjesztett elő. Számos érv és ellenérv hangzott el a témakör tárgyalása során.

Nagy aktivitás volt az „Orvos Nagyköveti” program tárgyalása során is.

Nagy érdeklődést váltott ki a DAS Jogvédelmi Zrt-vel való együttműködés lehetőségének kialakítása tárgyában folytatott megbeszélés.

Színvonalas beszámolót láthattunk a Nemzetközi Cseretábor pályázói körében.

A Régió- és Zónaelnökök munkája eredményeképpen megtudhattuk, hogy a klubok megkezdték munkájukat, és sikernek könyvelhető el az is, hogy jelentős tagépítésekről értesülhettünk.

Összességében jó hangulatú és eredményes kabinetülésről számolhatok be, amelynek részleteit hamarosan megismerhetitek a jegyzőkönyvből.

Kívánok továbbra is jó munkát és egészséget programjaitok megvalósításához.

 

Barátsággal:

Major Zoltán

   titkár


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba