A személyes találkozás öröme jellemezte a Lions Európa Fórumát

2021. október 7-9. között rendezték meg Thesszalonikiben a Lions Európa Fórumot, ahol végre ismét találkozhattak személyesen a nemzetközi lions közösség tagjai. A találkozón 650 lion gyűlt össze, ahol Dr. Fogarassy Csaba kormányzó vezetésével a magyar küldöttség is képviseltette magát.

A magyar delegációban Dr. Fogarassy Csaba mellett jelen volt Keys Mária volt kormányzó és Joe Keys, Fésűs András volt kormányzó és Fésűs Mary is. A Lions Európa Fórumát egyértelműen a személyes találkozás öröme járta át, hiszen hosszú idő után ez a görögországi helyszín volt az, ahol ismét láthatták egymást a tagok. Mindemellett lehetőség volt beszámolni többek között a hazai munkáról és a tagfejlesztésről is.

A fórumon hasznos előadásokon vehettek részt a delegációk tagjai, legfontosabb üzenet egyértelműen az volt, hogy a vírushelyzet miatt a legnehezebb időszakát éli meg a közösség, melyben kiemelt jelentősége van a jószolgálati munkának. A görögök kitettek magukért, színvonalas programot és gálát szerveztek a helyszínre érkezőknek, többek között a leo-k és a Global Action Team tagjai is tudtak egymással egyeztetni.

A fórum képanyaga a linkre kattintva látható!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba