Az ukrajnai menekültek támogatására összpontosítanak az 1. régió klubjai


A járvány szorításából szabaduló fővárosi és főváros környéki Lions közösségek eddig is sok millió Ft értékű természetbeni- és pénzadománnyal, illetve nemzetközi támogatások mozgósításával  segítették az orosz agresszió hazánkba menekült áldozatait, s jórészt az Első Nyíregyházi LC által összehangolt módon. 

A március 24-i klubvezetői tanácskozás résztvevői Hégely Péter 2. alkormányzó és Horváth Miklós volt nemzetközi igazgató javaslatára egyetértettek, hogy meg kell vizsgálni, hogyan tud a Lions mozgalom bekapcsolódni a budapesti a BOK csarnokban létrehozott fogadóállomás munkájába, esetleg partner szervezetekkel, így a Magyar Vöröskereszttel és a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével közös pultot létrehozni. Erről a jövő héten egyeztetnek. 

Kökény Mihály régióelnök vezetésével a klubvezetők tavaszi programjaikról, továbbá a klubok stabilitásának erősítéséről is eszmét cseréltek. 

A tanácskozás után Fésűs András autójában elhelyezték a szemüvegekből álló olasz adomány dobozait, amelyet a hétvégén juttatnak el Kárpátaljára. 

Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba