Báli előzetes - Bejárás és előkóstolás a Corinthia Grand Hotel Royal ötcsillagos szállodában

2021. december 21-én a Lions bál helyszínén, a Corinthia Grand Hotel Royal ötcsillagos szállodában tartott bejárást Keys Mária volt kormányzó, Pap Andrea, a 2. zóna elnöke és Major Zoltán titkár, protokoll vezető. A bejárás mellett lehetőség volt a menü egy részének előkóstolására is.

A kis csapat számára a menüből elkészítettek 2 előételt, 2 főételt és 2 desszertet: egy olasz és egy Angliából érkező séf versenyzett egymással, fantasztikusan finom ételek készültek! A helyszín pedig lenyűgöző, csodás körülmények várják majd a bál résztvevőit az ötcsillagos szállodában!

Óriási köszönet Jonathan Pace-nek (General Manager), hogy lehetőséget teremtett erre a programra, Szekeres Miklósnak (Assistant Director of F&B), valamint a személyzetnek Maurer Csillának, Horváth Dávidnak és Malacsikné Fehér Csillának!

Pompás estének ígérkezik a 2022. január 29-én 19 órától megrendezendő Lions bál, amit nem lehet kihagyni! Gyertek és találkozzunk minél többen a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének legnagyobb rendezvényén!

Az asztalfoglalással kapcsolatban keressétek Major Zoltánt elérhetőségei valamelyikén (30/9370-555 és titkar@lions.hu)


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba