Búcsúzunk Dr. Czeglédi László alapító kormányzónktól

2021. november 07-én délelőtt "Jóságos Laci Bácsi", Dr. Czeglédi László alapító kormányzónk elhunyt. Nagyszerű ember volt, olyan Oroszlánnak ismerhettük meg, aki már jelenlétével is fantasztikus atmoszférát tudott teremteni, akinek az elmúlt 32 évben talán az egyik legmeghatározóbb szerepe volt közösségünk életében.

Emlékét örökké őrizzük nem csak szívünkben, nem csak a Wanatka Központ falai között, hanem minden olyan eseményen, ahol oroszlánként tiszta szívvel segíthetünk azokon, akiknél a szükség jelentkezik!
 
"Jóságos Laci Bácsi", fájó szívvel búcsúzunk Tőled, emléked bennünk, a lelkünkben és a mozgalmunkban örökké élni fog. Nyugodj békében! Minden Magyar Lion Barátod nevében!
 
Őszinte tisztelettel:
 
Dr. Fogarassy Csaba
kormányzó 2021-2022

Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba