Fontos változások a Lions Ifjúsági Cseretábor ügyintézésében

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy 12 év után elköszön a programtól Kende László, feladatait a továbbiakban Fésűs András volt kormányzó veszi át.

Kende László 12 évig segítette a Cseretábor sikeres lebonyolítását, mely idő alatt kb. 1 000 utazni vágyó fiatal gazdagodott felejthetetlen élménnyel. 720 magyar kiutazó és 280 külföldi beutazó egy igencsak jelentős szám, a hagyományok a 2020/21-es, vírushelyzet miatt kimaradó év után remélhetőleg hasonló sikerrel folytatódnak tovább.

A YEC Lions Ifjúsági Cseretábor ügyeinek felelőse a továbbiakban Fésűs András lesz, akit az alábbi elérhetőségeken lehet keresni:

Email: yec@lions.hu
Telefon: 06-30-932-4865

Kende Lászlónak ezúton is köszöni a Szövetség a Cseretáborral kapcsolatos, 12 évnyi áldozatos munkát!

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba