GYŰJTÉS A HÁBORÚS MENEKÜLTEKNEK - adományozz itt!

 

Tisztelt Barátaim! Kedves Oroszlánok!

 

Ahogy már a hírekből is értesültetek (ha csoda nem történik), humanitárius katasztrófa közeleg az Ukrajnai határ közelében.  Nem csak a Kárpátaljai Honfitársaink, hanem valamennyi otthonaikat elhagyni kényszerülő embertársunk segítése céljából össze kell fognunk és szolgálnunk az elesetteket, rászorulókat. Nehéz előre látnunk, hogy mi történhet az elkövetkező napokban, de azt hiszem fel kell készülnünk a legrosszabbakra. A televízióban követhető eseményeket látva nem gondolom, hogy tovább kellene magyaráznom: HONFITÁRSAINKNAK MOST SZÜKSÉGÜK VAN RÁNK!

Hogy ne vesztegessük az időt, és a kárpátaljaiak támogatásában se keresgéljünk új utakat, úgy döntöttem, hogy megköszönve az Első Nyiregyházi Lions Club felajánlását és javaslatát, a sok éve sikeres Kárpátaljai Segélyprogram vezetőjét, Cidor Mihály zónaelnök urat kérem fel a szövetségi ”GYŰJTÉS A HÁBORÚS MENEKÜLTEKNEK” program irányítására, mely programhoz online adománygyűjtés indítunk. Hiszem, hogy Cidor Mihály neve és az Első Nyíregyházi Lions Club sokéves tapasztalata garancia arra, hogy a pézbeli adományok legrövidebb úton élelmiszer- és segélycsomagokká váljanak határszélen.

Budapest, 2022.02.25.

 

Dr. Fogarassy Csaba
       kormányzó

GYŰJTÉS A HÁBORÚS MENEKÜLTEKNEK

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
 

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba