Jószolgálatra készen állnak az 1. régió klubjai

Nagy érdeklődés mellett, 13 klub vezetői és több tagja részvételével, 2021. szeptember 22-én zajlott az 1. régió, már hagyományos őszi évindító munkamegbeszélése, ezúttal a budapesti Benczúr Hotelben. Dr. Fogarassy Csaba kormányzó és Dr. Kökény Mihály régióelnök is arról beszélt, hogy bár a koronavírus még fenyeget, de a Lionok túlnyomó többsége felelősséggel beoltatta magát, s nincs akadálya a személyes részvételű jószolgálati programok rendezésének.

Ugyanakkor jobban kell figyelnünk egymásra, s a karitatív akciók mellett újra kell építeni klub közösségeinket és a klubok közötti összefogást. Utóbbira több lehetőség is szóba került, így közös egészségügyi szűrések, az Oltalom Karitatív Egyesület és a 2022-2024. évi ifjúsági cseretábor rendezésére pályázó nyíregyházi és monori klubok támogatása formájában. 

A klubok képviselői elmondták, hogy hangsúlyt fektetnek az adománygyűjtést szolgáló kulturális programok újjászervezésére, s várják a társklubok közreműködését is. 

Fésűs Mary és Pap Andrea zónaelnökök és a régióelnök vállalják a klubok közötti információcsere, illetve a programegyeztetések szervezését, összehangolását. 

Keys Mária volt kormányzó kitüntetést adott át dr. Belatiny-Kenéz Attilának az Egészségügyi csoport vezetéséért, illetve Hégely Péternek a kiváló zónaelnöki munkájáért.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba