Konvenciós Köszönet és Vízilabda Gála/Árveréssel

Nagyon szépen köszönöm a 2021/2022 év kormányzói kabinetje és a Budapest-Gödöllő First Lions Club csapata, és elsősorban Csaba Antal elnök nevében, hogy a Szövetség küldöttei és vendégei részt vettetek a kormányzói év Konvencióján. A konvenciós program nyújtotta izgalmak, valamint a kísérőrendezvények által teremtett monarchiás atmoszféra remélem maradandó emlék lesz mindannyiótok számára. A Jóisten áldását kérjük a következő Lions évre és a Szövetség új kormányzójára, Koncsik Istvánra!

A konvenció zárórendezvényeként lebonyolított, Pázmányi György PDG által koordinált jótékonysági Vízilabda Gála azt gondoljuk, hogy hagyományteremtő módon került megrendezésre a konvenció harmadik napján, mert az eseményt megnyitó Dr. Gémesi György polgármester, Dr. Kiss Gergely 3x olimpia bajnok, Boldog Zsolt a MATE igazgatója, illetve valamennyi résztvevő már a jövő évi rendezvényt emlegetve búcsúzott el egymástól.

Az öregotthon és a Nefelejcs napközi számára a több mint százezer forint adományt jelentő program azonban a meccs lefújásával még nem ért véget. Két olyan ereklye kerül a kormányzó birtokába, amelyek további árverésre várnak. A vizes világbajnokság árnyékában azt gondolom ennek aktualitását meg sem lehetett volna tervezni.

A két ereklye egyike egy normál méretű vízilabda, amelyet Dr. Kiss Gergő olimpia bajnok és a két egymással megmérkőző csapat (Lions vs. MATE) szignózott. A másik ereklye pedig egy adidas baseball sapka az olimpia arany csapat válogatott játékosainak szignójával. (Dr. Kiss Gergő felajánlása)

A két árverésre bocsátott ereklye kikiáltási ára:

Dedikált Vízilabda: 100.000 Ft (egy labda középen Dr. Kiss Gergő és a csapat aláírásával)

Dedikált Baseball sapka: 150.000 Ft (a képen látható fehér dedikált verzió)

Az árverés felajánlásait a cikk kommentjébe várjuk, mely adományként a fent említett intézményekhez kerül támogatásként.

Szeretettel és tisztelettel:

Dr. Fogarassy Csaba

kormányzó 2021/2022


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba